Onze kwaliteit helder en allesomvattend

De belangrijkste factoren voor u als klant zijn ‘value for money’ en tijdige levering. Kwaliteit bij HARTING is een integraal concept. Wij geloven dat dit de enige manier is om oplossingen te bieden door middel van efficiëntie en innovatie.

Kwaliteitsbeheer = concurrentiekracht

HARTING houdt zich altijd strikt aan gedocumenteerde kwaliteitsnormen. Daarnaast houdt HARTING zich sinds 1991 aan ISO 9001, getest door DQS. Ons doel is maximale tevredenheid bij de klant, een efficiënte werkwijze, zonder fouten. Al onze vestigingen wereldwijd houden zich consequent aan hetzelfde kwaliteitssysteem. Het resultaat daarvan is dat het management van de HARTING haar klanten ondersteunt bij het vergroten van de concurrentiekracht.

HARTING werkt vaak achter de schermen

HARTING-producten functioneren vaak achter de schermen. Bijvoorbeeld vormen ze een belangrijke component van moderne spoorwegtechniek en is hun rol onmisbaar in fabrieksautomatisering. HARTING kwaliteitsproducten worden ook toegepast in de basisstations voor telecommunicatie. Veel robots zouden stilstaan zonder de ondersteuning van HARTING producten en veel windenergie-installaties wekken geen energie op. HARTING geeft de toekomst vorm met technologie voor mensen. En dat gebeurt meestal achter de schermen.