Connected Installation & Maintenance

Met HARTING Connected Installation & Maintenance maakt HARTING Benelux de cirkel rond. HARTING biedt niet alleen slimme oplossingen op het gebied van Installation Technology, Smart Network Infrastructure en Device Connectivity en levert de producten en componenten, ook kan de Total Solution Provider de systeeminstallatie en het onderhoud van systemen en componenten verzorgen.

Installatie

Producten en systemen die door HARTING worden geleverd, kunnen worden geïnstalleerd door ons eigen installatieteam. Daarmee bent u ervan verzekerd dat deze werkend en conform specificatie worden opgeleverd. Getest en volledig gebruiksklaar. De installatie worden uitgevoerd door een ervaren installatie-team onder begeleiding van een HARTING-productspecialist. De kosten van de installatiewerkzaamheden worden vooraf begroot, zodat u weet waar u aan toe bent.

Maintenance

Na de levering en inbedrijfstelling van een installatie, kunt u desgewenst een onderhoudscontract afsluiten. Periodiek controleren wij de producten of het systeem op de juiste werking en in het geval van een storing, nemen wij direct actie. Zo voorkomt u acute problemen of systeemuitval. HARTING stelt zich tot doel om de Life Cycle Kosten te minimaliseren door betrokken te blijven in de gehele cyclus. Neem contact met ons op voor informatie over de mogelijke contractvormen.