HARTING Manufacturing zoekt een Test Engineer

HARTING Manufacturing zoekt een Test Engineer die onze visie als Total Solution Provider met overtuigingskracht bewaakt.

HARTING is een dochteronderneming van het Duitse familiebedrijf HARTING Technology Group dat een vooraanstaande rol speelt op het gebied van connectortechnologie en systeemcomponenten. De producten worden wereldwijd gezien als dé standaard voor industriële connectoren en onder andere toegepast in de chemische en voedingsmiddelenindustrie, machinebouw, automatisering, transport-, telecommunicatie- en medische sector.


Het Nederlandse kantoor maakt deel uit van de Benelux-organisatie van HARTING waar totaal 50 medewerkers werkzaam zijn. Ter versterking van het Nederlandse team zoeken we op korte termijn een fulltime:

Test Engineer


Werken bij HARTING Manufacturing betekent dat je de voordelen hebt van een kleinschalige onderneming én die van een sterke multinational.


De functie:

Als Test Engineer bewaak jij de kwaliteit van al onze uitgaande eindproducten. Het grootste en belangrijkste onderdeel van jouw takenpakket is het functioneel en visueel testen van assemblages. Dit doe je middels gedegen testequipment en indien nodig voer je ook zelfstandig herstelwerkzaamheden. Je controleert assemblages op basis van de gestelde kwaliteitsnorm en indien nodig werk je mee in assemblage.

Persoonlijke kenmerken:
Omdat jij het eindstation in onze assemblage bent, beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werk je accuraat en nauwkeurig. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent collegiaal en stressbestendig. Je hebt een pro actieve houding, neemt initiatief. Je bent sterk gericht op kwaliteit en houdt het overzicht. Onze belofte aan de markt om Total Solution Provider te zijn, maak je meer dan waar. Zelfstandig en samen met het team.

Kennis en ervaring
:
Je hebt ervaring met het assembleren en testen van kabels met bijhorende testprogramma’s. Je beschikt over een relevante technische opleiding (MBO 2 Elektrotechniek of Metalektro). Belangrijk is dat je ervaring hebt in het lezen van werktekeningen. Je kunt makkelijk werken met Excel en Word. De Nederlandse taal beheers je in woord en geschrift, kennis van de Engelse taal is een pré.

Een uitstekend aanbod
:
Wij bieden je een zeer zelfstandige, verantwoordelijke functie binnen een enthousiast klein team. HARTING stimuleert het nemen van initiatieven en biedt alle ruimte voor eigen inbreng en verdere ontplooiing. Je volgt geregeld interne trainingen. HARTING heeft een uitstekend opleidingsprogramma, want persoonlijke ontwikkeling is één van de kernwaarden van de onderneming.

Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn meer dan prima. Wij bieden jou een goed salaris en een degelijke pensioenvoorziening.

Heb je interesse?
Voor meer informatie over de functie of het sturen van jouw uitgebreide motivatie met CV, kun je e-mailen naar Cor van der Graaf,  Cor.vanderGraaf(at)HARTING.com

HARTING Manufacturing BV
Larenweg 44
5234 KA ’s-Hertogenbosch

*aquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld