HARTING Nederland zoekt een Junior Application Engineer

HARTING Nederland zoekt voor onze afdeling Customised Solutions in ‘s Hertogenbosch een

Junior Application Engineer (full time)

Ben jij op zoek naar een zelfstandige baan in een gezellig team? Heb je technische kennis maar ben je ook commercieel sterk? En wil je werken in een internationale omgeving waar je jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan is dit misschien de juiste baan voor jou!

Wat ga je doen

Jij bent de technische schakel tussen de klant, productie en je collega’s. Je belangrijkste taak is om aanvragen van klanten volledig op te volgen en alles hierbij uit te werken. Dit start met het adviseren van de klant over het gebruik en de toepassingen van onze producten. Daarnaast maak je offertes, houd je je bezig met het calculeren, aanmaken van artikelnummers en maak je tekeningen en werkinstructies voor onze productie. Je werkt vanuit het Nederlandse kantoor in ‘s-Hertogenbosch voor onze Benelux-projecten.

Wat breng jij mee?

Je hebt je MBO-diploma in de richting van elektrotechniek of mechatronica. Je hebt de nodige technische kennis maar ook een flinke dosis commerciële vaardigheden. Je bent sterk in oplossingsgericht denken en je hebt een proactieve houding. Uitdagingen ga je niet uit de weg en je laat je niet snel uit het veld slaan. Je bent communicatief sterk, hebt een praktische insteek en een hands-on mentaliteit. Je kunt goed zelfstandig werken, maar werkt ook graag samen met een team wanneer dit nodig is.

Wij bieden jou

Een zelfstandige functie met ruimte voor groei. HARTING stimuleert het nemen van initiatief. In onze innovatieve en internationale werkomgeving krijg je de ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden met een bonusregeling naast je vaste salaris, reiskostenvergoeding en een degelijke pensioenvoorziening.

Meer over HARTING

HARTING Benelux is een dochteronderneming van het Duitse familiebedrijf HARTING Technology Group. HARTING speelt een vooraanstaande rol op het gebied van connectortechnologie en systeemcomponenten. Onze producten worden wereldwijd gezien als de standaard voor industriële connectoren en worden onder andere toegepast in de chemische- en voedingsmiddelenindustrie, machinebouw, automatisering, transport, telecommunicatie en de medische sector.

Werken bij HARTING Benelux betekent dat je de voordelen hebt van een kleinschalige Benelux-organisatie én die van een multinational met vestigingen in 43 landen. In onze vestiging in ’s-Hertogenbosch zijn wij een hecht en collegiaal team. In deze functie werk je veel samen met HARTING Manufacturing, het productiebedrijf dat de samenbouw van systemen en modules en assemblage van kabels voor industriële toepassingen verzorgt. Samenwerken is voor ons belangrijk. Ieder vanuit zijn eigen verantwoordelijkheden en specialisme. Op die manier versterken we elkaar.

Is dit de baan voor jou?

Dan maken we graag kennis met je! Je kunt je cv met brief sturen naar onze HR business partner via ilse.stasse(at)harting.com. Heb je vragen? Bel dan met Ilse Stasse, op telefoonnummer 073 648 25 89. Meer informatie over HARTING Benelux vind je op onze website www.hartingbv.nl. Voor meer informatie over de afdeling HARTING Customised Solutions kun je kijken op www.hartingbv.nl/industriele-connectoren/customised-solutions/